es  
0 articles

Veure cistella

Venda online


Marbot Ediciones l'ajuda a trobar el llibre a la llibreria més propera a casa seva: només ha de clicar a la pestanya «¿A quina llibreria puc trobar-lo?», sota la fitxa de cada llibre. També li oferim la possibilitat de comprar directament a la nostra pàgina web, des de qualsevol lloc d'Espanya o d’Europa, i en les millors condicions:

  • Descompte del 5% en tots els nostres llibres.
  • Enviament gratuït a tots els clients situats a Espanya.

Probablement estigui familiaritzat amb el sistema de compra per cistella. Mentre navega per la nostra web pot anar afegint llibres a la seva cistella, canviar-los per altres, descartar, modificar les quantitats, etc. La seva cistella l'acompanyarà a totes les pàgines de la nostra web, i podrà consultar-la i revisar-la en qualsevol moment. Quan decideixi fer efectiva la comanda, haurà de seguir una sèrie de passos per donar la informació necessària d'enviament i de pagament. No cal registrar-se per a completar el procés, tot i que se li oferirà aquesta possibilitat per agilitzar futures compres i poder prestar un millor servei a través del seu historial com a client. També se li oferiran diverses modalitats de pagament:

  • Pagament online a través de targeta de crèdit o PayPal. No cal estar registrat prèviament com a client a PayPal ni tampoc registrar-se com a nou usuari per tancar una compra, encara que de nou és recomanable fer-ho per obtenir un millor servei en el futur.
  • Pagament offline.  Si ho prefereix també pot pagar directament per transferència bancària. En aquest cas només ha de tancar una comanda i fer-nos una transferència al número de compte que se li donarà. L'enviament es farà efectiu tan aviat com es rebi la transferència, en la qual s'ha d'indicar el número de factura / comanda.

Els llibres arribaran al seu destí en 3/10 dies en el cas d'adreces situades a Espanya. Tractarem d'atendre al més aviat possible qualsevol incidència relacionada amb les comandes i donar-li la millor solució possible. Per això estem a la seva disposició a l'adreça de correu electrònic que figura al peu d'aquesta i totes les altres pàgines de la nostra web.

Esperem poder estendre aviat el nostre sistema de venda directa a Amèrica.